Beroepskeuzetest

Je bent op zoek naar een professionele beroepskeuzetest. Een professionele beroepentest geeft je snel een idee van beroepen of sectoren die aansluiten bij jouw interesses.

Wij denken dat waar je werkt misschien wel net zo veel invloed heeft op je leven als het beroep dat je hebt gekozen. Daarom hebben wij een online bedrijfskeuzetest gemaakt. De resultaten van de test vertellen je niet wat je moet worden of waar je moet werken, maar helpen je wel bij je zoektocht naar een baan die bij je past!

Vul je online beroepskeuzetest slim aan met onze bedrijfskeuzetest en lees op deze website meer over startsalaris MBO, startsalaris HBO, startsalaris WO, netwerken, solliciteren etc. Heb je nog vragen, dan mag je altijd contact met ons opnemen!

Je kunt met hetzelfde beroep een heel ander leven hebben, door bij een ander bedrijf te werken. Welk soort bedrijf bij jou past, daar is onze bedrijfskeuzetest voor.

Doe de test

Voor wie is onze bedrijfskeuzetest?

Je bent WO’er, HBO’er of MBO’er en je bent op zoek naar een test om richting te geven aan de keuze van beroepen die aansluiten bij jouw interesses. Het VMBO is een beroepsgerichte opleiding, dus dan is het ook belangrijk dat je nadenkt over wat je wilt worden voordat je een studierichting kiest.

Een beroepskeuzetest voor middelbare scholieren wordt vaak gebruikt bij het kiezen van een studie. Misschien voor je profielkeuze of omdat je binnenkort mag gaan studeren.

Wij zien vaak dat een beroepskeuzetest voor middelbare scholieren onsamenhangende resultaten oplevert waar je weinig aan hebt. Gebruik daarom  vooral je eigen gezonde verstand om op een rijtje te krijgen welke richtingen jij interessant vindt en hoe jij later wilt dat je werkdag eruit ziet.

beroepskeuzetest

Beroepskeuzetest gratis en direct uitslag

Je hebt gezocht naar een gratis beroepskeuzetest met direct uitslag van de resultaten. Een gratis beroepskeuzetest is leuk om te maken als je nog geen idee hebt wat je wilt worden later. Maar de meeste mensen weten wel ongeveer welke beroepen en studies aansluiten bij hun interesses.

Heb jij al een studierichting gekozen, dan is het belangrijk om er achter te komen bij welke bedrijven jij als persoon past. Daarom hebben wij een gratis bedrijfskeuzetest ontwikkeld als aanvulling op de gratis beroepskeuzetest met directe uitslag die je op internet kan vinden.

Ga naar de bedrijfskeuzetest