Wie zijn wij?

De bedrijfskeuzetest is ontwikkeld door igen, een detacheringsorganisatie voor en door Young Professionals. De passie van igen is om te laten zien dat waar je werkt en hoe je werkt bijdraagt aan wie je wilt zijn… en dat mensen die zichzelf kunnen zijn en blijven ontwikkelen gelukkigere mensen zijn. En de wereld heeft behoefte aan meer gelukkige mensen! 🙂

Wat kunnen we voor je betekenen?
  Netwerk

  igen is als detacheringsorganisatie vooral gespecialiseerd in ICT en technische banen, maar we hebben veel ervaring in het sparren met Young Professionals en een groot zakelijk netwerk waar jij ook vanuit een andere achtergrond gebruik van kan maken.

  Win-Win

  Onze missie om alle organisaties in Nederland te laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van jonge mensen kunnen inzetten en laten groeien. Daarom helpen we bedrijven bij het vinden en begeleiden van Young Professionals die passen bij hun organisatie. En we helpen Young Professionals om een bedrijf en werkplek te vinden die past bij wie zij zijn en hoe zij willen werken en leven.

  Bedrijfskeuzetest

  Het is niet eenvoudig (of misschien wel onmogelijk) om uit een eenvoudige test voor iedereen een bedrijfsprofiel op maat te maken. Heb je suggesties over hoe het beter kan of wil je graag eens praten over jouw wensen en plannen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

  Succes met je zoektocht en wie weet tot ziens!

  igen